Categorie archief: Nieuws

Kaaike Boven ondersteunt met Vlaggenactie “Hart van de Kaai”

Onlangs is bekend geworden dat alle evenementen zijn afgelast, zo ook de Koningsdag Kinder Vrijmarkt op de Kade. Toch willen de ondernemers op de Kade zich laten zien in deze barre tijden.

Het zijn roerige tijden voor iedereen. Voor zorgmedewerkers, ondernemers, eigenlijk voor alle Nederlanders. Terwijl alle mensen die werkzaam zijn in de vitale beroepen hun stinkende best doen voor ons krijgen de ondernemers harde klappen. De vraag is of deze klappen voor sommige ondernemers zullen resulteren in een “knockout”.

Al deze mensen willen wij een hart onder de riem steken!!!

Dit doen we door aanstaande zaterdag 4 april op de gehele Kade ondersteuningsvlaggen op te hangen.

De vlaggen hebben het thema : Bedankt voor jullie goede Zorg! Hiermee bedanken we alle mensen die voor ons allemaal zorgen. Zonder hiermee iemand te vergeten! Onze zorgmedewerkers, schoonmakers, chauffeurs, alle mensen met een vitaal beroep maar ook onze ondernemers. Ondernemers die noodgedwongen moesten sluiten, maar zeker ook die ondernemers die ondanks alles nog steeds gewoon open zijn.

Dus als u vanaf zaterdag over de Kade rijd, fietst of wandelt denk dan nog eens aan al deze mensen. Wij geven ze in ieder geval ons Kaaihart!!!

De vlaggen actie wordt mede ondersteund door Collectief Roosendaal. Tevens ondersteunen we hiermee het Rode kruis en de actie You will never walk Alone #YNWA van de gezamenlijke radiozenders.

Kade 75 Jaar Bevrijd

Woensdag 30 oktober is het exact 75 jaar geleden dat Roosendaal is bevrijd. ‘s Middags vindt de officiële herdenking plaats bij de Polar Bear op de Kade. Burgemeester Han van Midden zal een toespraak houden en een krans leggen bij het monument. Ook andere organisaties en personen krijgen de mogelijkheid om een krans of bloemstuk te leggen. Er is muziek van Muziekvereniging Roosendaal, een bijdrage van de stadsdichter en Reduan Taha, leerling van het Norbertus-Gertrudis die meedeed aan The Voice Kids, zal een rap uitvoeren. Kijk voor meer informatie op: www.roosendaal.nl/75jaarbevrijding

Konings Concert

Konings Concert

27 april om 15:0017:00

Na maanden in de kast gelegen te hebben, gaan de bolhoeden van de heren vandaag weer op.

Een oranje lint om de hoed verwijst naar de speciale dag van 27 April.

Omstreeks de klok van 15.00 uur klinken de gekende klanken bij goed weer buiten VOOR, en bij minder weer binnen IN het etablissement De Veestallen.

Onder het genot van een oranje bitter, een fris getapt glas gerstenat of ander drankje verzorgt het IQ Aarmoei-nieke gezellige muziek terwijl we allen klinken op de verjaardag van de Koning.