De eerste stap op weg naar jouw thuis zet je bij Gommeren

Als je binnenstapt bij Gommeren sfeer & advies is de ruimte opeens verrassend groot. Net als heel veel panden op de Kade loopt het ook hier nog ver door. Verrassend! “Maar dat is ook wel nodig”, vertelt Avalon Gommeren, eigenaresse van Gommeren sfeer & advies. “We willen graag kunnen laten zien wat we verkopen en adviseren.”

Graag adviseren de interieuradviseurs van Gommeren jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Bij Gommeren op de Kade kun je terecht voor raamdecoratie, gordijnen, vloerkleden, meubels van Mobitec en verf. Kortom alles om sfeer te creëren in je woning. En met daarbij altijd een passend advies.

Het is een stukje historie

Gommeren zit al vanaf 1969 bij ons op de Kade. Sinds 1972 in het pand waar ze nu nog steeds zitten én ook wonen. Avalon haar grootouders hebben het bedrijf opgericht, een écht familiebedrijf. Avalon vertelt: “Maar ik was eerst niet van plan om het bedrijf over te nemen. Ik heb een marketing studie afgerond. Uiteindelijk is het zo gelopen en ik zit nu prima op mijn plek. Ik kan met plezier zeggen dat ik een interieurstyliste ben. Alsnog kan ik mijn creativiteit kwijt als marketeer wat goed van pas komt voor dit bedrijf. Ik breng ieder jaar magazines uit met een paar andere ondernemers met de leukste interieur inspiratie en blogs.”

Doordat het bedrijf al zolang op de Kade zit, zijn ze ook niet meer van plan om weg te gaan. “Het is toch een stukje historie! Ook is de ligging perfect, want wij hoeven niet in de stad te zitten. Alleen mensen met een gerichte vraag komen naar ons.”

Mooie samenwerking met Toplight

Het assortiment bij Gommeren verandert nog wel eens. “Wij verkopen inmiddels geen vloeren meer, maar sinds kort wel lampen van Toplight. Zo bieden we onze klanten een compleet aanbod voor sfeer in je woning.”

Toplight zat al vanaf 1991 op de Markt. “Al jarenlang werken wij geregeld samen met Toplight, die op dezelfde manier haar klanten helpt als wij. Daarom vonden wij het nu tijd om onze krachten samen te bundelen onder één dak. Vanaf januari 2023 is John iedere dinsdag en vrijdag bij ons actief in de winkel. Samen zullen we ons gaan richten op het nog sfeervoller maken van interieurs in Roosendaal en omgeving! Zo kunnen we ons richten op het gene wat we ook daadwerkelijk kunnen én leuk vinden.”

Altijd de beste service

Gommeren is een klein bedrijf met een paar medewerkers. “Dat werkt prettig en hierdoor kennen we ook onze klanten persoonlijk. We gaan net zo lang verder, tot ze écht tevreden zijn. Dit doen we door goed door te vragen aan de mensen wat ze écht zouden willen. Zo ben ik in één dag bezig met het adviseren van klanten, maar houd ik me ook bezig met factureren en soms zelf monteren. Soms ga ik ook weleens kijken bij de klant thuis hoe het product uiteindelijk tot werking is gesteld. Heel gevarieerd!”

Op zoek naar sfeer in jouw woning?

Loop gewoon eens binnen in deze interieurwinkel in Roosendaal en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat je alle tijd hebt voor een goed (advies)gesprek.