In drie stappen naar succes met OrthoMedic: aandacht, actie en advies

OrthoMedic is meer dan een fysiopraktijk, ze leveren full-service gezondheidsdiensten voor particulieren en bedrijven. Ze zijn specialisten in onderzoek en behandeling van het bewegingsapparaat en de psyche. Meer dan alleen een fysio dus! Naast fysiotherapeuten, hebben zij ook ergotherapeuten in dienst. Je kunt er dus ook terecht voor ergotherapie maar ook ondersteunen ze de thuiszorg en bieden ze arbodienstverlening. En dat allemaal onder één dak!

Jos en Arno zijn de eigenaren van dit bedrijf op de Kade. We spaken Anne Jochems, die vol enthousiasme vertelt over haar functie én het team.

Wat een enthousiasme!

Als je er binnenkomt, is het opeens verrassend groot! Een prachtige locatie. En wat een enthousiasme voel je van dat team, het lijkt wel alsof ze iedereen kennen die er binnenkomt. Je krijgt direct een warm gevoel en voelt je welkom. Anne geeft ook aan: ‘Iedereen is erg gemotiveerd om zich voor een ander in te zetten. Zo verzorgen we ook spreekuren op sportverenigingen en bieden we ons aan bij events.’

Je merkt dat werkgeluk echt belangrijk is hier, daardoor werken ze ook fijn samen als een team. Je merkt dat er echt geïnvesteerd wordt in het personeel.

En dat is dan ook één van hun kernwaarden: aandacht. Gevolgd door actie en advies. Cliënten van OrthoMedic krijgen een gedegen onderzoek. Conclusies van dat onderzoek vormen de blauwdruk voor een individuele behandeling. Belangrijke kenmerken van die behandeling zijn de accuratesse en de duidelijkheid. Zo wordt aan de hand van uitgebreide protocollen de behandeling van een cliënt nauwlettend gevolgd en voor alle betrokkenen inzichtelijk gemaakt.

Grip krijgen op verzuim

Met de arbodienstverlening en Arbopoli, helpen ze bedrijven met het onder controle krijgen van verzuim. Voorkomen is nog beter dan genezen. Ze helpen bedrijven met preventief medisch onderzoek. Denk hierbij aan een check van de werkplekken, is dit wel ergonomisch? Maar ook kunnen werknemers of particulieren onder begeleiding sporten. ‘Komt er dan toch iemand met een hulpvraag, dan kan deze al binnen 24 uur gezien worden, dat is best uniek in deze tijd’, geeft Anne aan. ‘Bedrijven zijn hier altijd welkom om eens vrijblijvend te sparren, je stapt hier gewoon binnen. Heel normaal!’

Wat maakt het leuk om bij OrthoMedic te werken?

Anne vertelt: ‘We hebben een jong, dynamisch en gemotiveerd team. Dit zorgt voor veel gezelligheid op de werkvloer maar ook daarbuiten. Doordat iedereen gemotiveerd en leergierig is kunnen we veel van elkaar leren en weten we elkaar ook uit te dagen.’

Anne zelf doet eigenlijk alles behalve fysiotherapie. ‘Van personeelszaken tot facturatie en het adviseren van patiënten, ik pak het op. Voor mij een heel gevarieerde functie’, aldus Anne.

Wil je nou ook een onderdeel zijn van dit toffe team? Goede fysiotherapeuten en revalidatietrainers zijn altijd welkom!