Amigos: voor kakelvers vlees én gezelligheid!

Amigos is hét barbecue restaurant van Roosendaal. En wij zijn er trots op dat zij bij ons op de Kade zitten. Als je binnenstapt bij Amigos, voelt het direct gezellig. Als thuiskomen.

Dennis is 12 jaar geleden dit leuke restaurant begonnen. ‘Wij geven onze klanten veel aandacht. Dat komt ook omdat wij daar de tijd voor hebben. Onze klanten bereiden tenslotte zelf hun vlees. Maar ook ons team zorgt voor dat stukje extra service, die gezelligheid. Dat krijgen we altijd terug van onze klanten.’

Bij Amigos is er altijd wel iets te doen. Dennis is namelijk nogal creatief in het bedenken van nieuwe dingen. Zo is er al eens een mannenavond geweest, een ladiesnight en een beerpong toernooi. En nu is hij zelfs bezig met plannen voor een BBQ boot hier op het water. Hoe tof is dat?

Dennis doet ook nog graag een oproep: ‘Zoals zovelen in de horeca kampen ook wij met een personeelstekort. Daarom zijn we alleen nog maar op zaterdag en zondag open. Dus ben of ken jij een gezellige enthousiaste jongen of meid die affiniteit heeft met bediening? Kom maar door! Bij ons voel je je snel thuis en kun je heel zelfstandig werken.’

Kortom een mooi bedrijf dat we graag uitlichten op onze socials en website. ‘Ja eigenlijk ben ik best wel trots op wat we hier neergezet hebben. Trots op de service naar ons klanten en de kwaliteit die we bieden’, aldus Dennis. En daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn!