Kaaike Boven ondersteunt met Vlaggenactie “Hart van de Kaai”

Onlangs is bekend geworden dat alle evenementen zijn afgelast, zo ook de Koningsdag Kinder Vrijmarkt op de Kade. Toch willen de ondernemers op de Kade zich laten zien in deze barre tijden.

Het zijn roerige tijden voor iedereen. Voor zorgmedewerkers, ondernemers, eigenlijk voor alle Nederlanders. Terwijl alle mensen die werkzaam zijn in de vitale beroepen hun stinkende best doen voor ons krijgen de ondernemers harde klappen. De vraag is of deze klappen voor sommige ondernemers zullen resulteren in een “knockout”.

Al deze mensen willen wij een hart onder de riem steken!!!

Dit doen we door aanstaande zaterdag 4 april op de gehele Kade ondersteuningsvlaggen op te hangen.

De vlaggen hebben het thema : Bedankt voor jullie goede Zorg! Hiermee bedanken we alle mensen die voor ons allemaal zorgen. Zonder hiermee iemand te vergeten! Onze zorgmedewerkers, schoonmakers, chauffeurs, alle mensen met een vitaal beroep maar ook onze ondernemers. Ondernemers die noodgedwongen moesten sluiten, maar zeker ook die ondernemers die ondanks alles nog steeds gewoon open zijn.

Dus als u vanaf zaterdag over de Kade rijd, fietst of wandelt denk dan nog eens aan al deze mensen. Wij geven ze in ieder geval ons Kaaihart!!!

De vlaggen actie wordt mede ondersteund door Collectief Roosendaal. Tevens ondersteunen we hiermee het Rode kruis en de actie You will never walk Alone #YNWA van de gezamenlijke radiozenders.